Slovensko Deutsch English

# Kulinarična ponudba:

   Gostišče Celestina v svojo kulinarično ponudbo vključuje tako slovenske tradicionalne jedi kot tudi svoje lastne recepte. À la carte ponudba zagotavlja, da je hrana sveže pripravljena in tako okusnejša.

Med tradicionalnimi jedmi slovenske kuhinje najdete na primer: domačo šunko s hrenom, domačo salamo, sirove štruklje in prekmursko gibanico. Ljubiteljem rib priporočamo postrv "à la Celestina", ki je sveže ulovljena in pripravljena na poseben način. Poleg postrvi si lahko izberete kalamare ali žabje krake.
Nudimo vam tudi druge jedi po naročilu. Tako na jedilniku najdete več vrst zrezkov, gurmani lahko posežejo po žrebičkovem in pljučnem fileju, ljubitelji divjačine pa si lahko izberejo srno v omaki s kruhovimi cmoki in brusnicami.

Poskrbljeno je tudi za vegetarijance, katerim so na voljo vegetarijanski krožnik, sirovi štruklji, gobe z jajci, jurčki na žaru in še kaj.

Med sladicami najdete sladoled in sadno kupo, domačo gibanico, palačinke ter pohorsko omleto.

Ker ima vsak svoj okus, bo najboljše, da se o pestrosti ponudbe prepričate kar sami, zato lepo vabljeni v Gostišče Celestina.

Gostišče Celestina Gostišče Celestina Gostišče Celestina Gostišče Celestina Gostišče Celestina Gostišče Celestina Gostišče Celestina Gostišče Celestina